gratis_eerste_letselschadeadvies

Uw advocaat in letselschadezaken:
Mr. R.H.A. Julicher, Julicher & Meijer Advocaten
Lid Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht: VASR
Leunseweg 6a, 5802 CH Venray (vlakbij Deurne)
Bel vrijblijvend: 0478 – 52 10 70

Letselschadeadvocaat in Deurne gezocht?

Rob Julicher van Julicher & Meijer Advocaten claimt de schadevergoeding voor u als ongevalsslachtoffer uit Deurne. Ons kantoor is gevestigd in Venray, hetgeen dus in de directe omgeving van Deurne is.

Letselschade:
Letselschade kan ontstaan door verschillende oorzaken. Een verkeersongeval (autoongeval, fiets- of scooterongeval), bedrijfsongeval, misdrijf, medische misser, aanval door dieren en nog veel meer.
Een ongeval kan vervolgens ernstige gevolgen hebben zoals een whiplash, hoofdletsel, nekletsel, kneuzingen of botbreuken, maar ook verlies van ledematen (vingers), breuken in armen, benen enz.

In al die gevallen is schade het gevolg. Schade die groter wordt voor het slachtoffer naarmate het letsel langduriger is, pijnlijker is en het inkomen meer aantast.

letselschade verkeersongeval advocaat

Uw Letselschade advocaat
R. Julicher

Professionele hulp te Deurne:
Bij het claimen van dit soort schade moet u tegenwicht bieden aan een verzekeringsmaatschappij met haar medische adviseurs en schadebehandelaars, die ook nog eens bij u thuis te Deurne gesprekken komen voeren. U zoekt naar een deskundig en ervaren persoon die uw situatie begrijpt en u helpt en adviseert in de strijd tegen de verzekeraars. Wij helpen u en doen dat veelal gratis.

Gratis juridische hulp door letselschadeadvocaat te Deurne:
De kosten van juridische bijstand komen meestal volledig voor rekening van de aansprakelijke partij zodat er dan in beginsel geen kosten voor u als slachtoffer zijn.

Wat doen wij:
Wij nemen binnen één werkdag telefonisch en vrijblijvend contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden. Als u dat wenst plannen wij een afspraak bij u thuis te Deurne om uw situatie verder te bespreken of op ons kantoor te Venray en dus vlak in de buurt van Deurne. Daarna stellen wij de wederpartij aansprakelijk en gaan over tot het verhalen van de ontstane schade. Hierbij zorgen wij voor een optimale schadevergoeding.

Doelgroep:
Zoekt u dus een letselschade advocaat in de regio Deurne? Neem dan vandaag nog contact met ons op per e-mail of telefonisch. Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis of op ons kantoor te Venray en dus in de directe omgeving van Deurne. Voor telefonisch contact bel: 0478 – 52 10 70.