Letselschade advocaat in Gemert gezocht?

gratis_eerste_letselschadeadvies

Uw advocaat in letselschadezaken:
Mr. R.H.A. Julicher, Julicher & Meijer Advocaten
Lid Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht: VASR
Leunseweg 6a, 5802 CH Venray
Bel vrijblijvend: 0478 – 52 10 70

Even voorstellen:

Mijn naam is Rob Julicher en ben een letselschadeadvocaat uit de nabijheid van Gemert, namelijk Venray. Bovendien ben ik tevens ervaringsdeskundige. Ik weet wat u doormaakt aangezien ik zelf whiplash schade heb gekregen door een verkeersongeval. Ook ik zag (als zelfstandig advocaat) mijn inkomen achteruit gaan en de kosten stijgen door medische, fysiotherapeutische behandelingen en meer. Na enige tijd kwamen de voorschotten. Uiteindelijk wilde de verzekeraar de zaak afsluiten, maar ook ik stelde mij de vraag of ik het aanbod tot schadevergoeding moest accepteren?
Met dit bedrag moest ik het dan doen voor de rest van mijn leven.
Als u met diezelfde vraag zit laat mij u dan helpen met deze vraag en als u de zaak door wenst te zetten, met het oppakken van de zaak.

Letselschade kan namelijk ernstige gevolgen hebben voor uw leven. U heeft dan een letselschade advocaat nodig om uw leven weer in de grip te krijgen en vooruit te kunnen kijken. Ik claim de schadevergoeding voor u als ongevalsslachtoffer uit Venray. Ik bezoek u graag thuis. Komt u dus uit Gemert of omstreken? Dan is de keuze nog makkelijker voor u gezien de korte afstand.

Letselschade:

Letselschade kan ontstaan door verschillende oorzaken. Een ongeval in huis, een verkeersongeval, scooterongeval, bedrijfsongeval, misdrijf, medische misser en nog veel meer.
Een ongeval te Gemert kan vervolgens ernstige gevolgen hebben zoals een whiplash, hoofdletsel, nekletsel, kneuzingen of botbreuken, maar ook verlies van ledematen (vingers), breuken in armen, benen enz.

In al die gevallen is schade het gevolg. Schade die groter wordt voor het slachtoffer naarmate het letsel langduriger is, pijnlijker is en het inkomen meer aantast.

Professionele hulp te Gemert:

Bij het claimen van dit soort schade moet u tegenwicht bieden aan een verzekeringsmaatschappij met haar medische adviseurs en schadebehandelaars, die ook nog eens bij u thuis te Gemert gesprekken komen voeren. U zoekt naar een deskundig en ervaren persoon die uw situatie begrijpt en u helpt en adviseert in de strijd tegen de verzekeraars. Wij helpen u en doen dat veelal gratis.

Wat doen wij:

Wij nemen binnen één werkdag telefonisch en vrijblijvend contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden. Als u dat wenst plannen wij een afspraak bij u thuis te Gemert om uw situatie verder te bespreken of op ons kantoor in de buurt van Gemert. Daarna stellen wij de wederpartij aansprakelijk en gaan over tot het verhalen van de ontstane schade. Hierbij zorgen wij voor een optimale schadevergoeding.

Gratis juridische hulp te Gemert:

De kosten van juridische bijstand komen meestal volledig voor rekening van de aansprakelijke partij zodat er dan in beginsel geen kosten voor u als slachtoffer zijn.

Doelgroep omgeving Gemert:

Zoekt u dus een letselschade advocaat in de regio Gemert? Neem dan vandaag nog contact met ons op per e-mail of telefonisch. Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis of op ons kantoor te Venray en dus in de omgeving van Gemert. In dit gesprek kunnen wij het letsel, de ontstane schade, de aanpak van de letselschadezaak alsmede de eventuele kosten bespreken.