Letselschade advocaat in Uden gezocht?

gratis_eerste_letselschadeadvies

Uw advocaat in letselschadezaken:
Mr. R.H.A. Julicher, Julicher & Meijer Advocaten
Lid Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht: VASR
Leunseweg 6a, 5802 CH Venray
Bel vrijblijvend: 0478 – 52 10 70

Even voorstellen:

Mijn naam is dus Rob Julicher en ben letselschadeadvocaat te Venray. Dus niet ver van Uden af. Bovendien ben ik tevens ervaringsdeskundige. Ik weet wat u doormaakt aangezien ik zelf whiplash schade heb gekregen door een verkeersongeval. Ook ik zag (als zelfstandig advocaat) mijn inkomen achteruit gaan en de kosten stijgen door medische, fysiotherapeutische behandelingen en meer. Na enige tijd kwamen de voorschotten. Uiteindelijk wilde de verzekeraar de zaak afsluiten, maar ook ik stelde mij de vraag of ik het aanbod tot schadevergoeding moest accepteren?
Met dit bedrag moest ik het dan doen voor de rest van mijn leven.
Als u met diezelfde vraag zit laat mij u dan helpen met deze vraag en als u de zaak door wenst te zetten, met het oppakken van de zaak.

Letselschade kan namelijk ernstige gevolgen hebben voor uw leven. U heeft dan een letselschade advocaat nodig om uw leven weer in de grip te krijgen en vooruit te kunnen kijken. Ik claim de schadevergoeding voor u als ongevalsslachtoffer uit Uden. Ik bezoek u graag thuis. Komt u dus uit Uden of omstreken? Dan is de keuze gemakkelijk gezien de korte afstand tot ons kantoor

Letselschade in Uden:

Letselschade kan ontstaan door verschillende oorzaken. Een ongeval in huis, een verkeersongeval, bedrijfsongeval, misdrijf, medische misser en nog veel meer. Een ongeval te Uden kan vervolgens ernstige gevolgen hebben zoals een whiplash, hoofdletsel, nekletsel, kneuzingen of botbreuken, maar ook verlies van ledematen (vingers), breuken in armen, benen enz.

In al die gevallen is schade het gevolg. Schade die groter wordt voor het slachtoffer naarmate het letsel langduriger is, pijnlijker is en het inkomen meer aantast.

Professionele juridische hulp te Uden:

Bij het claimen van dit soort schade moet u tegenwicht bieden aan een verzekeringsmaatschappij met haar medische adviseurs en schadebehandelaars, die ook nog eens bij u thuis te Uden gesprekken komen voeren. U zoekt naar een deskundig en ervaren persoon die uw situatie begrijpt en u helpt en adviseert in de strijd tegen de verzekeraars. Ik help u en doe dat veelal gratis.

Wat doe ik als letselschadeadvocaat voor u:

Ik neem binnen één werkdag telefonisch en vrijblijvend contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden. Als u dat wenst plannen wij een afspraak bij u thuis te Uden om uw situatie verder te bespreken of op ons kantoor bij u in de buurt van Uden. Daarna stel ik de wederpartij aansprakelijk en ga over tot het verhalen van de ontstane schade. Hierbij zorg ik voor een optimale schadevergoeding.

Gratis juridische hulp te Uden:

De kosten van juridische bijstand komen meestal volledig voor rekening van de aansprakelijke partij zodat er dan in beginsel geen kosten voor u als slachtoffer zijn. Ook als de aansprakelijkheid niet erkend wordt dan is er wellicht een mogelijkheid om een toevoeging (subsidie door de overheid) aan te vragen waardoor de kosten beperkt kunnen worden.

Doelgroep = slachtoffers letselschade te Uden:

Route:
Zoekt u dus een letselschade advocaat in de regio Uden? Neem dan vandaag nog contact met mij per e-mail of telefonisch. Ik maak graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis te Uden of op ons kantoor in de buurt van Uden, namelijk te Venray, en via de Middenpeelweg of de A73 eenvoudig bereikbaar. Bel voor het maken van een afspraak met 0478 – 52 10 70.