U zoekt een letselschade advocaat in VENRAY?

 

gratis_eerste_letselschadeadviesUw letselschade advocaat te Venray:

Mr. R.H.A. Julicher, Julicher & Meijer Advocaten
Lid Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht: VASR
Leunseweg 6a, 5802 CH Venray
Bel vrijblijvend: 0478 – 52 10 70

 

Even voorstellen:

Mijn naam is Rob Julicher en ben letselschadeadvocaat te Venray. Bovendien tevens ervaringsdeskundige. Ik weet wat u doormaakt aangezien ik zelf whiplash schade heb gekregen door een verkeersongeval. Ook ik zag (als zelfstandig advocaat) mijn inkomen achteruit gaan en de kosten stijgen door medische, fysiotherapeutische behandelingen en meer. Na enige tijd kwamen de voorschotten. Uiteindelijk wilde de verzekeraar de zaak afsluiten, maar ook ik stelde mij de vraag of ik het aanbod tot schadevergoeding moest accepteren?
Met dit bedrag moest ik het dan doen voor de rest van mijn leven.
Als u met diezelfde vraag zit laat mij u dan helpen met deze vraag en als u de zaak door wenst te zetten, met het oppakken van de zaak.

Letselschade kan namelijk ernstige gevolgen hebben voor uw leven. U heeft dan een letselschade advocaat nodig om uw leven weer in de grip te krijgen en vooruit te kunnen kijken. Ik claim de schadevergoeding voor u als ongevalsslachtoffer uit Venray. Ik bezoek u graag thuis. Komt u dus uit Venray of omstreken? Dan is de keuze nog makkelijker voor u gezien de korte afstand.

Letselschade te Venray:

Heeft u te maken met letselschade door een verkeersongeval (auto-ongeval, fiets- of scooterongeval), bedrijfsongeval (bekend zijn de bedrijfsongevallen in de bouw, de beknelling bij machines en de heftruckongevallen), misdrijf, hondenbeet, val van paard of medische misser, aanval door dieren en nog veel meer? Dan heeft u mogelijk recht op schadevergoeding. Ik help u deskundig en voortvarend bij het verhalen van uw schade vanuit Venray. Als de aansprakelijkheid erkend is, zorgen wij voor het snel verkrijgen van voorschotten op de schadevergoeding. Als letselschade advocaat werk ik slechts voor letselschadeslachtoffers en niet voor verzekeraars.

Voorschotten op schadevergoeding:

De voorschotten zijn in de letselschadepraktijk zeer belangrijk. De schade door een ongeval kan namelijk groot zijn. Immers kan een ongeval ernstige gevolgen hebben zoals een whiplash, hoofdletsel, nekletsel, kneuzingen of botbreuken, maar ook verlies van ledematen (vingers), breuken in armen, benen enz. De schade wordt groter voor het slachtoffer naarmate het letsel langduriger is, pijnlijker is en vooral ook het inkomen meer aantast. De voorschotten dienen aan te sluiten bij de schade.

letselschade verkeersongeval advocaat

Uw Letselschade advocaat
R. Julicher

Professionele hulp te Venray:

Bij het claimen van dit soort schade moet u tegenwicht bieden aan een verzekeringsmaatschappij met haar medische adviseurs en schadebehandelaars, die ook nog eens bij u thuis te Venray gesprekken komen voeren. U zoekt naar een deskundig en ervaren advocaat die uw situatie begrijpt en u helpt en adviseert in de strijd tegen de verzekeraars. Ik help u en doe dat veelal gratis, ongeacht of u in Venray of omgeving Venray woont. Bel daarom voor direct, gratis, vrijblijvend eerste advies: 0478 – 52 10 70.

Gratis juridische hulp te Venray:

De kosten van juridische bijstand komen meestal volledig voor rekening van de aansprakelijke partij zodat er dan in beginsel geen kosten voor u als slachtoffer zijn. Ook als de aansprakelijkheid niet erkend wordt dan is er wellicht een mogelijkheid om een toevoeging (subsidie door de overheid) aan te vragen waardoor de kosten beperkt kunnen worden.

Wat doe ik voor u:

Ik neem binnen één werkdag telefonisch en vrijblijvend contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden. Als u dat wenst plan ik een afspraak bij u thuis te Venray of omstreken om uw situatie verder te bespreken of op ons kantoor aan de Leunseweg 6a te Venray. Daarna stel ik de wederpartij aansprakelijk en ga over tot het verhalen van de ontstane schade. Hierbij zorg ik voor een optimale schadevergoeding en tijdige voorschotten op de schadevergoeding.

Doelgroep = slachtoffers letselschade te Venray:

Route:
Zoekt u dus een letselschade advocaat in de Venray? Neem dan vandaag nog contact met mij op per e-mail of telefonisch op telefoonnummer 0478 – 52 10 70. Ik maak graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis of op ons kantoor te Venray waar wij dan het ongeval, de gevolgen van het ongeval en de aanpak van de letselschadeclaim kunnen bespreken. Uiteraard is dit eerste contact geheel vrijblijvend. Ons kantoor is eenvoudig bereikbaar en gelegen naast het politiebureau in Venray. Bel dus voor het maken van een afspraak met 0478 – 52 10 70.